Nu kan du give rene bidder af godhed uden dårlig samvittighed

Nu kan du give rene bidder af godhed uden dårlig samvittighed

Ved at vælge gode råvarer og sætte dem sammen på en ny måde håber jeg på at du kan nyde de små øjeblikke i livet lidt mere... med dem du holder af. 

Uanset om de gæster du får på besøg er: børnebørn, børn venner fra teaterklubben, cykel klubben eller andet så er det rart at kunne servere noget som er godt for alle. Vores Pure Bites er dansk designede og danskproducerede og vi lægger stor ære i at levere et produkt som du kan nyde med dine gæster eller give som gave til dem du holder af.

De fleste af os ved at slik ikke er noget man forbinder med sundhed og at det ikke er livsforlængende at spise slik. Og det påstår vi heller ikke, men når nu man skal synde så hvorfor ikke gøre det med ingredienser som har elementer som bidrager positivt til kroppens funktioner. Se blot nogle af de mange links som er at finde fra gode kilder omkring ingredienserne i vores produkter lidt længere nede.

Pure Bites er ikke billige, fordi vi benytter de bedste økologiske råvarer og som vi alle ved så koster kvalitet bare mere.

Hovedingredienserne i vores produkter er dadler og mandler som mixes sammen med frysetørrede bær eller frugter. De drageres derefter med belgisk chokolade og en delikat sukker skal som giver et skønt bid til oplevelsen.

Vores produkter egner sig til mange situationer, som til eftermiddagskaffen, eller når børnebørnene kommer til the og knækbrød.  Man kan knuse dem og sprede dem over is, eller andre former for desserter, ja der er ingen grænser for hvordan nydelse kan udleves.

Når Pure Bites serveres, så er der ofte knyttet en positiv oplevelse til selve det at smage på noget lækkert. Vi håber med vores produkt sortiment at have bidraget til at oplevelsen er blevet forstærket med følelsen af lidt mindre synd, men lige så meget glæde.

Med ønsket om et langt liv i en sund krop mens du nyder det - ønskes du fra Pure Bites Denmark, god fornøjelse med fortsat at nyde livet så længe som muligt.   

Sale

Unavailable

Sold Out