Økologisk slik der går lige så meget op i din krop som du selv gør

Økologisk slik der går lige så meget op i din krop som du selv gør

Hej og velkommen til PureBites. Jeg hedder Alex og jeg har brugt en del år på at udvikle noget slik som er mindre usundt til netop dig, som er fysisk aktiv med din krop og din sundhed. Vi ved allesammen at slik ikke er noget man forbinder med træning og en aktiv tilværelse hvis man vil være sund og i god form. Selvom man får noget energi, så indeholder slik generelt ikke meget næring til musklerne, men mere tale om "tomme" kulhydrater. 

Hos Pure Bites forsøger vi at gøre op med den idé og vi har derfor udviklet noget som er mindre usundt end de fleste alternativer på slik markedet, (efter vores overbevisning) men det kan du selv bedømme. Vores ingredienser er økologiske og af en høj kvalitet, for på den måde at undgå pesticider og andre uønskede elementer i vores produkter.

Produkterne er ikke billige, men det er råvarerne heller ikke - kvalitet koster penge. Som et eksempel så er der 20 jordbær i vores lille version af jordbær smag, hvilket svarer til at hver gang du spiser en Pure Bites Jordbær smag, så får du hvad der svarer til et helt jordbær ind i kroppen.


En af fordelene ved at vi bruger frysetørret økologisk jordbær pulver er at; næringsindholdet, vitaminer og mineraler bibeholdes bedre end hvis man spiser en bakke jordbær som har stået i et supermarked og været under transport. Vi producerer i Danmark og er stolte af det, for i disse tider er det vigtigt at det man spiser, er noget man kan stole på, og de danske myndigheder har de strengeste krav i verden til fødevareproduktion. Så vi tør godt sige at du kan stole på vores produkter.          

Hovedingredienserne er dadler og mandler som mixes sammen med frysetørrede bær eller frugter. De drageres så med en chokolade og så til sidst med en sukker skal som giver crunch og holdbarhed.Altså er tilsat sukker relativt lavt, og energien som giver næring til cellerne i kroppen, kommer fra naturlige elementer.

Vi har indsat links til artikler som kan fungere som reference for dig så du kan danne dit eget indtryk for vi mener at man bedst selv danner sig en mening. Ingen af artiklerne er sponsorerede, men blot sat ind så du selv kan læse lidt fra andre derude om deres mening om indholdet i vores produkter...                                       

Vi håber du vil prøve det af og se om du kan fornemme at slik også kan være mere end noget vi skal holde os fra. Med ønsket om et langt liv i en sund krop mens du nyder det - ønskes du fra Pure Bites Danmark.

God fornøjelse og super træning!  

Sale

Unavailable

Sold Out