Hvordan det hele startede

Så længe jeg kan huske har jeg altid haft en sød tand. Jeg elsker alt ved slik. De sjove farver, de forskellige former og konsistensen og ikke mindst – smagen. Men jeg bryder mig ikke om den følelse af usundhed der følger med.
I 2014 opdagede min datter for første gang slik. Hendes uskyldige øjne blev draget mod de forlokkende farver og former.

Jeg blev med det samme fyldt med dårlig samvittighed og fik en åbenbaring: Mon nogen kunne give hende et renere og bedre alternativ? Og kunne det mon være mig?

Så jeg startede en lille slikrevolution. Ved at fylde mine Purebites med gode og naturlige ingredienser, vil jeg bid for bid vinde over usundt slik. For gode sager skal ikke fyldes med dårlige ting. Resultatet er rene bidder af godhed uden dårlig samvittighed. Jeg håber du vil nyde det.

Alex Nørgaard Grut, Candy Revolutionary

Sund gourmet slik lavet på naturlige og økologiske råvarer i Danmark.

Vil du være en del af revolutionen?

Tag ansvar for folkesundheden. Nyd livet i en sund krop.

Produktionen

Det hele foregår i Danmark, på en Chokolade fabrik der har specialiceret sig i at lave eksklusive håndværks chokolade i høj kvalitet.

Fabrikken og dens opskrifter og smagsudvikling går helt tilbage til 1930´erne i Aalborg og Pure Bites er taknemmelige for at være en del af et traditionelt håndværk. 

Hos Pure Bites er vi stolte af vores danske produktion som samtidig sikrer en af de højeste grader af fødevare sikkerhed i verden.

Fra det som foregår i hånden til den del som inkluderer maskiner, er det for Pure Bites vigtigt at vi har respekt for de arbejdsprocessor som i sidste ende leverer et blændende produkt. 

Vi arbejder med naturen...

Sund gourmet slik lavet på naturlige og økologiske råvarer i Danmark.
Sale

Unavailable

Sold Out