PUREBITES
REVOLUTIONEN

Kan man virkelig lave slik baseret på økologiske råvarer der smager som slik?Vi siger JA, og den fortryllende smag er helt uden alt det dårlige...

BÆREDYGTIGHED

Vi har store planer...

Råvarer og landbrug.

Det kan godt være at vi bare laver lidt slik, men vi har stadig mange drømme om at gøre verden til et bedre og sundere sted at bo. Ved at producere økologisk undgår man gift på de mennesker som producerer råvaren. Det har også en positiv effekt på jorden og miljøet omkring produktionerne; at der ikke sprøjtes. Grundvandet bliver ikke kontamineret og naturen holdes rig og ren. 

Emballage og aftryk. 

Vi har valgt at købe så meget af vores emballage i Danmark så det ikke transporteres langvejsfra. Hvor det er muligt benytter vi os af eksempelvis dansk genbrugspap eller lignende. Hvis en emballage på nogen måde kan indgå i en genbrugs cyklus så får det højeste prioritet.  Intet er perfekt endnu, men vi stræber efter at opnå et aftryk på planeten som er så minimal som det overhovedet er muligt.

Klimaet og børnene. 

Fremtiden er vigtig og de 2 ting som betyder meget er både klimaet og vores alles børn.          I Pure Bites forsøger vi at bekæmpe dårligt slik med et sundere indhold som er uden gift. Vi tror på "lidt men godt" for så er der mindre pres på hele klodens produktion af fødevarer og på samme tid så fylder vi os med mindre af det som vi ikke behøver. 

banner

UD MED DET USUNDE

Når man fjerner noget at alt det "dårlige" så erstattes det med alt det gode. På den måde opnår man rene varer uden sminke. 

PESTICIDER

0%

GMO

0%

GLUTEN

0%

KUNSTIGE FARVE STOFFER

0%

SPRØJTE GIFT

0%

RÅVARER AF HØJ KVALITET

Ingen tilsætningsstoffer

Vores slik laves uden tilsætningsstoffer som resulterer i at varen ikke er sminket. Vi bruger naturen som vores reference og holder inden for den ramme. for så kan det ikke gå helt galt...

Non slip surface
Ingen smagsforstærkere

En af de ting vi er meget stolte af, er at vi laver vores slik med rene råvarer. På den måde så opnår vi en helt særlig smag som faktisk varer længere end de fleste kunstige alternativer. 

Genanvendelig  plastik

For at få det mindst mulige "aftryk" på planeten så bruger vi genbrugte materialer hvor det er muligt. Og genanvendelige materialer så det kan komme ind i en god cyklus. 

Sale

Unavailable

Sold Out